Årets TV-aksjon 23. oktober: Sammen får vi hjelpen helt frem

TV-aksjonen 2016 går til Røde Kors. Sammen skal vi gi livsviktig hjelp til ofre i krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

Bilde fra TV-aksjonens side

Foto: Olav A. Saltbones

Krig og vold skaper enorme lidelser. Mennesker blir drept, og ringvirkningene for lokalbefolkningen er katastrofale. De mangler vann, mat og medisiner, helsetilbudet svekkes, de må flykte fra hjemmene sine og har ingen jobb å gå til. Dette fører igjen til underernæring, helseproblemer, utrygghet og fattigdom.

Årets TV-aksjonsmidler går til Røde Kors sitt arbeid i ni land: Syria, Libanon, Sør-Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

Lardal kommune støtter TV-aksjonen med kr 10.000 og vil oppfordre andre bedrifter til å gjøre det samme. Samtidig vil vi oppfordre alle om å huske å ta ut kontanter før helgen!

Du kan bli med på verdens største dugnad!

• Følg oss på facebook.com/rodekors
  • Bli med på dugnad for næringslivet: giverstafett.no
  • Del dine bilder med #nrktvaksjonen
  • TV-aksjonskonto: 8380 08 09005