Besøk av kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner var på besøk i Lardal fredag 20. januar.

Huldra og Jan Tore Sanner

Bildet ovenfor viser kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner og Huldra (Veronica Nauf Steinsholt).

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner møtte formannskapet i Lardal, ordfører i Larvik, leder i stiftelsen Kjærra Fossepark og rådmannen i Lardal.

Han fikk god informasjon om Kjærra Fossepark, informasjon og omvisning i Høyt og Lavt og AAK.

Ministeren ble mottatt av Huldra som serverte gløgg ved bålet.

Nedenfor ser du flere bilder fra besøket i Kjærra Fossepark.

Bålkos med gløggOrdførerne og ministerenJan Tore Sanner og Hans Kristian WilsonSamtale med AAK