Elgjakt

Førstkommende lørdag, 5. oktober, starter elgjakta i Lardal.

En vil anmode lardølingene om å bruke utmarka som ellers i året. Det er fint om jegere og andre brukere er mest mulig klar over hverandre; prat som vanlig og bruk gjerne klær med farger som skiller seg ut fra naturens.

Elghunder vil kunne påtreffes  -  ikke fang inn løse hunder, klapp dem gjerne, men la dem gå fritt videre. Hører du en los – elghund som står og bjeffer – anmodes det om å trekke seg bort fra denne.

Elgjakta varer ut november, men vi vil opplyse om jaktlag/områder som er ferdige med årets kvote. Vi vil også opplyse om felt elg etter hvert som vi får inn rapporter fra jaktlaga.

Småviltjakta/hjortejakta foregår helt fram til og med 23. desember.