Norges Vels legater for næringsutvikling

Landbrukslegatet, som Det Kongelige Selskap for Norges Vel forvalter, deler ut inntil 350 000 kroner i 2016.
Målet er å støtte aktuelle utviklingstiltak som bidrar til næringsutvikling og nyskaping innenfor landbruket.

Søknadsfrist er 1. juni 2016.

Norges Vel Logo

Vi håper på mange gode søknader til spennende næringsutviklingsprosjekter i landbruket innenfor Norges Vels satsingsområder mat, kultur og opplevelse, energi og miljø og entreprenørskap og virksomhetsorganisering.

I fjor mottok blant annet Stiftelsen Norsk Folkemuseum v/Bygdø Kongsgård midler til et senter for formidling av kunnskap om økologisk landbruk og dyrking av mat i by og i bynære strøk. Norges Birøkterlag mottok støtte til å utvikle nye produkter av pollen og propolis. En av bøndene som søkte fikk støtte til utprøving av alger som kyllingfôr.

Søknadsskjema og mer informasjon på  www.norgesvel.no/legater