Pynting av juletreet på servicetorget

I dag, 5. desember hadde vi, tradisjonen tro, besøk av en av barnehagene i Lardal for å pynte og tenne juletreet vårt. I år var det Hem barnehage sin tur.

Juletrepynting 1

Treet ble pynta sammen med ordfører Knut Olav Omholt, som for anledningen hadde pynta seg med ordførerkjedet. Og, ikke nok med det, han hadde også tatt på seg juleslipset med nisser på, og slipset spilte julemusikk. Både ordførerkjedet og nisseslipset var populært!

Treet ble nydelig pyntet og lyser opp for alle ansatte og besøkende på herredshuset i Lardal. Tusen takk til Hem barnehage og tusen takk til Arnt Stensholt for det vakre treet!

Juletrepynting 3
Juletrepynting 5  Juletrepynting 6