Skatt sør tilbyr gratis kurs for nye næringsdrivende i 2016

Kurset inneholder grunnleggende informasjon om skatt, merverdiavgift, elektronisk innlevering og litt om krav til regnskap.  Det passer derfor også for dere som går med tanker om å starte, men som ikke ennå har registrert organisasjonsnummer i Enhetsregisteret.

Varighet på kurset er 3,5 time som gjennomføres enten på kvelds- eller dagtid.  Mer at det er separate kurs for de to organisasjonsformene enkeltpersonforetak og aksjeselskap.

Kursene kjøres i Kristiansand, Skien, Bø, Tønsberg, Drammen og Hønefoss.

Sted/dato og mulighet for påmelding finner dere her.

Det planlegges kurs på engelsk for innehavere av enkeltpersonforetak.  Kursene tenkes gjennomført i mai 2016.  Følg med på skatteetaten.