Sommerles-konkurransen 2014

Bli med på Sommerles-konkurransen i Vestfold og vinn fine premier!

Vi inviterer alle skolebarn fra 1. - 7. trinn til tre måneder med spennende lesekonkurranse fra 1. juni til 31. august.

Logo Sommerles

Du kan registrere  deg på nettsiden Sommerles.no.

Du  får poeng for antall sider du leser, men også lydbøker du hører, eller bøker andre leser for deg. På nettsida kan du svare på ukas oppgave og legge inn ukas kodeord.

Ukas kodeord må du hente på biblioteket. Siden Lardal bibliotek er stengt fra 19. juni til 18. august, blir ukas kodeord hengt opp godt synlig i vinduet på biblioteket. Nytt kodeord for hver uke.

Fine premier å hente på biblioteket – og du er med i trekningen av en hovedpremie på et gavekort til Høyt & Lavt aktivitetspark, og en lokal premie på 500,- kroner + en overraskelse til klassen.

Kom innom biblioteket så hjelper vi deg i gang – og hjelper deg å finne gode bøker å lese!