Tahir gjennomførte Vasaloppet!

Team Tahir

Med et stort team sponset av Northug/COOP og under kyndig ledelse av Arne Lindsverk, fullførte Tahir Vasaloppet på under 13 timer.

90 lange svenske kilometer er en stor bragd av vår blinde pakistanske venn. Dette var en lagseier som ikke hadde vært mulig uten innsatsen til teamet bestående av deltakere fra Østmarka IL, Svarstad IL, Kirkens Livsmestringssenter og Sport 1 Hvittingfoss.

Team Tahir

På bildet ser vi bakerst fra venstre: Vidar Bøe og Thomas Borge fra Østmarka IL. Videre er det Gunn Kristin Roso (Svarstad IL), Tahir Hussain, Marit Tveiten (Svarstad IL), Harald Sjulstad (Svarstad IL), Kirsten Håkestad (Kirken) og Ole Reidar Lindsverk (Svarstad IL).
Foran fra venstre: Kjell Håkestad (Kirken), Heidi Lindsverk (Svarstad IL), Arne Lindsverk (Svarstad IL) og Bjørnar fra Sport 1 på Hvittingfoss.

Tahir og Gunn Kristin passerer målstreken

Tahir Hussain og Gunn Kristin Roso passerer målstreken!