Vellykket Camp Villaks

Torsdag og fredag i forrige uke arrangerte vi Camp villaks i Numedalslågen for andre gang. Dette er et samarbeid mellom Brufossfisket Grunneierlag og Lardal Jeger- og Fiskerlag og i år var vi fullbooket med 20 deltagere.

Camp villaks 3Camp villaks 5Camp villaks 1Camp villaks 7Camp villaks 7

Dette er et rekrutteringsprosjekt, og deltagerne er i aldersgruppen 14 til 18 år. Det blir gitt instruksjon i både fluefiske og sluk/markfiske. Arrangørene stiller med instruktører, samt alt av utstyr man trenger til å fiske. Vi hadde base på Kallebergøya der vi hadde slått opp lavvoer og hadde all bespisning. I tillegg til å lære det grunnleggende om fisking, fokuserte vi også på sikkerhet når vi ferdes langs elva, og alle var selvfølgelig utstyrt med redningsvest.

3 av deltagerne greide å få laks på land, og det er jo kjempebra. Sikkert en flott opplevelse for disse. For øvrig virket alle deltagerne fornøyde og vi håper dette inspirerte flere til å prøve seg på laksefiske i fremtiden.

Ordfører i Lardal kommune, Knut Olav Omholt og varaordfører i Larvik kommune, Olav Nordheim var tilstede og kastet glans over arrangementet. Vi fikk også fyldig omtale både i Laagendalsposten og i ØstlandsPosten.

Vil også takke alle frivillige som stilte opp på dette.

Mvh Hans Atle Rødal
Lardal JFL