Kjærra Fossepark


Kjærra Fossepark har mye å by på til alle årstider. Du kan vandre mellom gamle historiske fiskeinnretninger nesten uten å se et menneske. La deg imponere av den fantastiske naturen med elven som kaster seg ut i de trange fossefallene. Det er en natur som ingen tror finnes i Vestfold før de ser det ved selvsyn.

I Kjærra Fossepark finner du flere skulpturer laget av kunstneren Trond Fredriksen. De alene er verdt et besøk.
 
I tillegg arrangeres det utendørs konserter, kunstutstillinger, Olsok Gudstjenester, guidede omvisninger som er tilknyttet Geoparken og mye mer. Vi ligger rett ved siden av Høyt og Lavt parken, som er en velkjent klatrepark!

På sommerstid er det satt ut griller, så da kan hele familien legge søndagsturen til parken og ta med seg mat og tilbehør og ha en flott piknik i vakre omgivelser.
 
Ønsker du å leie Stolpehuset i Kjærra Fossepark til et arrangement eller private/offentlige tilstelninger? Ta kontakt med Servicetorget i Lardal kommune, tlf 33 15 52 00. E-post: post@lardal.kommune.no

 

Lardal kommune - postmottak@lardal.kommune.no - Sentralbord: 33 15 52 00 - Svarstadtunet 15, 3275 Svarstad            Utviklet av Sem & Stenersen Prokom