Ungdommens kulturmønstring


Dark WaweUKM er Norges største åpne kulturarrangement for ungdom. Dette er en visningsarena, hvor alle kommuner i Norge har mulighet for å arrangere sine egne lokalmønstringer. Dette er ingen konkurranse, men heller en synliggjøring og stimulering av ungdommens kulturelle aktiviteter, både lokalt, regionalt og nasjonalt.

For å komme videre til fylkesmønstring blir det opprettet en jury som skal gjøre en utvelgelse av de påmeldte på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet.

Det er et bredt spekter av kulturutrykk som kan være med i UKM. Fra ulike musikksjangre, dans, teater, stand up, nysirkus, billedkunst, foto, film, kunsthåndverk, skulptur, keramikk osv osv. UKM er for barn og unge mellom 13-20 år. Men på lokalmønstringene kan barn fra 10 år delta!

Ønsker du å delta på UKM, kan du melde deg på her: www.ukm.no fra 1. desember.

Går du med en arrangør- eller konferansierdrøm er det mulighet for å realisere denne!

Vil du være med å hjelpe til på UKM i Lardal, eller har noen spørsmål angående mønstringa, ta kontakt med Brith Teigen på: 33 15 52 05, eller mobil: 982 31 014, eller send en mail: brith.Teigen@lardal.kommune.no

 

 

 

Lardal kommune - postmottak@lardal.kommune.no - Sentralbord: 33 15 52 00 - Svarstadtunet 15, 3275 Svarstad            Utviklet av Sem & Stenersen Prokom